Ledare hjälper Ledare

Vi har likt många funderat mycket på hur vi kan hjälpa till nu. Den tanke som växer sig allt starkare är helt enkelt: Ledare Hjälper Ledare.

Många tampas nu med tuffare utmaningar än någonsin, men samtidigt föds smarta idéer och nya lösningar allt snabbare. Inte bara kopplat till Corona, utan till hur vi bygger affärer, företag, ekosystem och människor hållbart i alla möjliga perspektiv framåt.

Tänk om vi kan koppla ihop ledare som behöver hjälp med ledare som kan hjälpa? Med idéer, lösningar från andra håll eller bara ett lyssnande öra? För att vi KAN, VILL och VET att det kan göra stor skillnad. Nu och framåt.

Ett av de sätt vi testar just nu för att hjälpa ledare hjälpa ledare, är att ändra inriktning på våra Leadership Labs: träffar där vi samlar ledare i framkant av transformation och tillväxt kring aktuella ämnen.

Temat för nästa Leadership Lab, som hålls digitalt den 16 april, blir helt enkelt: Ledare Hjälper Ledare i Omvälvande Tider. Det kan handla om små, konkreta vardagsproblem eller stora, banbrytande transformationer. Allt är välkommet!

Varmt välkommen att vara med och bidra på de sätt du kan! Om du vill, dela gärna med andra du tror skulle ha glädje av det här. Information och anmälan sker via friends@goodaccelerator.com.