Från oss alla, till er alla…

Ännu ett Good Accelerator-år har nått sitt slut! Och vilket otroligt sådant.

Vi tycker om att avsluta året med att reflektera över allt som hänt, var vi är nu, vart vi ska och inte minst över vad som är viktigt för oss. Därför har vi samlat sex riktigt fina citat från det gångna året som vi tar med oss in i 2020, för stunder när vi behöver koppla tillbaka till vårt inre syfte och vår gemensamma vision lite extra.

Vad är du tacksam för i år? Och vad tar du med dig för lärdomar och good stories in i 2020 som ger dig energi och startfart?

Avslutningsvis, ett varmt tack till alla er som vi fått träffa ute på ledarskapsprogram, workshops, temakvällar och andra inspirerande möten. Det har varit en ynnest.
Från oss alla till er alla, en riktigt god jul!

“Jag har gått många ledarskapskurser men det här har varit så bra. Äntligen en utbildning som är förankrad i vår verklighet där vi är. Jag har också börjat med att göra andningsövningar hemma och det hjälper mig att somna.”

“Jag har använt Purpose To Action som verktyg för att arbeta med och förankra OKR:s i vårt team. Jag tyckte att vi var helt klara över vilka OKR:s vi skulle ha i vårt team, men när vi arbetade igenom dem tillsammans med Purpose To Action blev det mycket mer visuellt för oss.”

“Jag har blivit mer medveten om människors behov av att bli sedda och hörda. Medvetet lyssnande har gjort att mina medarbetare tar större ansvar och i större grad kommer med egna förslag på lösningar.”

“I mitt team har vi börjat införa tre minuters talartid och när någon behöver mer tid, så har vi utrymme till det efter att alla har fått tala.” (Om att dela talartid)

“De här frågorna ska jag lägga in direkt i mina utvecklingssamtal. Jag har 30 medarbetare och det här kommer att hjälpa mig att snabbare komma till kärnan.” (Om att jobba med Coaching-trappan som verktyg)

“Jag använde utbildningsmaterialet med mitt team och berättade om hur hjärnan fungerar vid stress, kamp- & flykt systemet och gjorde andningsövningar m.m. Jag var rädd att jag skulle upplevas som en sån där 40-års-krisande mindfulness kvinna, men alla känner att vi måste göra något och ändra på saker. Vi är nu på gång att göra en riktig transformation!”

Leave a Reply