Är ert ledarskap framtidssäkrat?

Vilket ledarskap krävs för att kunna möta en marknad i snabb förändring, medarbetare som ställer nya krav, komplexa ekosystem av kunder, partners och team, och ett informationsflöde som både paralyserar, utmanar traditionella maktstrukturer och öppnar för helt nya möjligheter? 

Den 23 januari håller vi på Good Accelerator ännu en av våra uppskattade temakvällar på Tomtebogatan 48. Kvällen inleds med ett prova-på-moment där du som deltagare får testa på ett av Good Accelerators verktyg, följt av ett rundabordssamtal kring temat: Är ert ledarskap framtidssäkrat? 

Är du intresserad av att komma? Hör av dig till friends@goodaccelerator.com för mer information. Evenemanget är kostnadsfritt och platserna är begränsade. 

Vill du veta mer om vad som händer hos oss i vår? Kika in på vårt kalendarium där vårens samtliga temakvällar nu ligger uppe!

Vi syns och hörs!

Leave a Reply