Från mening till handling

Behöver ni hjälp med nästa års affärsplan? Good Accelerator kan med verktyget Purpose to Action på ett effektivt sätt ta fram en vision med djupare mening förankrad i alla i ert team eller företag.

Genom att använda Purpose to Action tar vi inte bara fram en gemensam vision, som förstås har kundbehovet i fokus, utan även tydliga mål och aktiviteter som driver affären framåt och kopplar visionen till varje steg vi tar tillsammans.

För att vår vision ska dra både hjärta och hjärna, och ena vår kraft som team och företag, behöver den motivera alla medarbetare. Därför integrerar vi alltid enkla andningsövningar som skapar närvaro och kombinerar dem med reflektionsövningar för att nå fram till och koppla på individers eget syfte och inre motivation.

Vill du och ditt företag ha en vision som lever i alla på företaget och guidar er i det dagliga arbetet? Hör av er till oss så berättar vi mer.

Mer information om hur vi på Good Accelerator arbetar för att hjälpa företag, ledare och individer igenom transformation hittar ni under vårt erbjudande.

Leave a Reply