16/10 2019 — Good Accelerator Studio Opening

Torsdagen den 16 oktober bjuder vi in till Studio Opening på T48! Kom förbi för att spana in vår studio, hälsa på vårt team och mingla runt med andra goda ledare. Vi utlovar lite lättare förfriskningar, god stämning och bra musik.

Dörrarna kommer stå öppna från klockan fem och därefter är det drop-in tills kvällen avslutas runt åtta. Välkommen förbi när det passar dig! 

Redan i början av augusti flyttade Good Accelerator in i vår efterlängtade studio på Tomtebogatan 48. Sedan dess har vi fyllt T48 med flera fina möten, workshops och träffar med människor som vill driva transformationen till ett medvetet ledarskap inom sina organisationer och företag.

Nu vill vi ta tillfället i akt att bjuda in till oss på Tomtebogatan för en helkväll fylld av varma människor, kloka samtal och god stämning. Du är därför varmt välkommen på Good Accelerators Studio Opening den 16 oktober!

Kvällen börjar kl 17 och efter det är det fritt fram att droppa in för lite trevligt mingel. Hela vårt team kommer självklart att vara på plats och det bjuds på lättare tilltugg och förfriskningar. 

Vi ser fram emot att fira in vårt nya hem tillsammans med dig!

Download the invitation (in Swedish) here: Good Accelerator Studio Opening, 16 okt 2019

Leave a Reply