EVRY Sverige, nu kör vi!

Vi börjar närma oss! Snart har alla 350 ledare på EVRY tagit sig igenom den första etappen av Good Accelerators Ledarskapsprogram.

 

Det har varit spännande och lärorika veckor i Oslo, inte minst för oss på Good Accelerator. Men framförallt har det varit otroligt coolt att uppleva den utveckling en grupp nyfikna människor kan göra på bara två dagar. Vi är förstås också jätteglada över att se vilken positiv respons vi fått ifrån de ledare som gått igenom programmet!

 

Men nu byter vi Oslo mot Stockholm. Kommande veckor är det nämligen EVRY:s ledare i Sverige som går igenom första delen av vårt ledarskapsprogram. Ändå har vi bara börjat vår utvecklingsresa. Om några veckor startar vi upp modul två i programmet och modul tre följer redan efter årsskiftet.

 

Nu kör vi! Vi ser fram emot vad vi kan åstadkomma ihop under denna resa. Är ni intresserade av att implementera ett ledarskapsprogram som främjar transformation av företag, team och människor? Läs mer om vårt erbjudande.

Leave a Reply