Vi lever som vi lär!

Det går undan nu! Minst sagt. Vi på Good Accelerator har våra speciella knep för att bibehålla hälsan och hänga med när arbetstempot ökar och teamet sprids ut på olika uppdrag.

 

En av de viktigaste nycklarna för att klara av en vardag i vår digitala tid är att kontinuerligt praktisera fysiskt. Medveten rörelse behövs inte bara för att må bra fysiskt utan även för att bibehålla och stärka vår mentala och emotionella hälsa, så att vi kan prestera optimalt. Av denna anledning har alla i Good Accelerators team en egen daglig fysisk praktik. Utöver den börjar vi alltid våra veckovisa teamdagar med en gemensam träning i vår studio på T48, ledd av vår eminenta Chief of Culture, Johanna Melin.

 

Varför då? Eftersom vi på Good Accelerator många gånger jobbar utspritt och inom olika delar av verksamheten, blir våra teamdagar extra värdefulla för att se till att alla i teamet ser samma sak och är på väg i rätt riktning. Att ses i verkligheten är viktigt för att stärka och bibehålla sammanhållningen i teamet och en av de viktigaste nycklarna för att bygga ett högpresterande team. Våra teamdagar hjälper oss att ena vår kraft efter veckan som varit, och inför tiden som kommer. 

 

Därför är det viktigt att börja dagen med en fysisk praktik så att vi kan vara fullt närvarande och skapa ett optimalt utbyte och riktat gemensamt fokus under dagen. Det gör att vi kan göra rätt prioriteringar, vara kreativa och effektivt lösa eventuella problem tillsammans. 

 

Vill ni implementera fysisk praktik i er företagsstruktur för att optimera era teams potential och se till att ni arbetar effektivt tillsammans? Läs mer om vad Good Accelerator erbjuder företag, team, ledare och människor.

Leave a Reply