Tack Telenor! Vilken start på veckan!

Igår avslutade vi på Good Accelerator ett två dagar långt visionsarbete tillsammans med Channels på Telenor. Riktigt kul!

28 grymma ledare har under dessa dagar utgått ifrån sin inre motivation och skapat en gemensam vision för verksamheten. Vi på Good Accelerator vet utifrån egen erfarenhet att energin mellan de två motpolerna kan förflytta berg!

Grymt jobbat hela teamet från Telenor! Och utvecklingsresan har bara börjat. Att bibehålla en vision som lever i oss och vårt dagliga arbete är en never-ending story.

Mer om hur vi på Good Accelerator tänker kring visionsarbete kommer upp i ett längre inlägg nästa vecka. Håll utkik! Redan nu kan du läsa mer om hur vi hjälper företag med visionsarbete, ledarskapsprogram och mycket mer under vårt erbjudande.

Leave a Reply