12/9 2019 — Leadership Lab: Vem orkar vara chef idag?

Vi lever i en tid där det är allt mer utmanande att vara chef, men också intressantare än någonsin. I den digitala eran bryter vi hela tiden ny mark i våra ledarpositioner och navigerar genom informationsmaktskiften, ständigt accelererande förändringshastighet, global konkurrens och anställda som ställer nya krav på att känna frihet och mening utöver att tjäna pengar. När fler variabler rör sig samtidigt, informationsflödet växer och allt går så snabbt kräver vår roll som ledare större medvetenhet om oss själva och vår omvärld än någonsin. 


Samtalet kommer cirkulera kring ledarens roll och utmaningar i den digitala eran, men framförallt kring hur vi kan fokusera vår kraft rätt för att ta tillvara på vår tids möjligheter fullt ut. Både för vårt eget och andras bästa. 

Kvällens upplägg

Kvällen inleds med yoga ledd av vår coach Johanna Melin, där du som gäst får prova på en form av fysisk praktik perfekt anpassad för att möta vår tids utmaningar. Efter yogan följer förfriskningar, mingel och ett inspirerande rundabordssamtal som leds av vår VD Anna Philipson.
 

Datum: Torsdag den 12 september 2019
Tid: kl. 17-19
Plats: Tomtebogatan 48, Good Accelerator Studio

Välkommen att ge dig själv chansen att landa sommaren och inleda hösten på bästa sätt tillsammans med oss!

Ladda ner inbjudan: Good Accelerator Temakväll, 12 sep 2019