13-19 okt 2018 – Silicon Valley Learning Journey

Är du redo att helhjärtat kliva in och bli en ledare i den nya, evigt föränderliga världen? Följ med oss på en inspirerande och transformerande Learning Journey till Silicon Valley. Få verktygen du behöver för att accelerera förändring inom ditt fält, hålla dig ankrad i dig själv och ditt syfte och leda från hjärtat.
Förändring börjar med dig.

Acceleration av affär, ledarskap och dig som människa
Det här är inte en vanlig tech-resa. Det här är en resa som fungerar som en katalysator för din egen personliga och professionella utveckling. En resa in i dig själv och din möjliga framtid. Vi kommer att möta en inspirerande mix av människor från företag i framkant, Stanford University, agila start-ups och innovatörer med samhällsfokus. Företag och ledare som leder på det nya sättet och som har funnit sätt att frodas mitt i dynamisk förändring. Vi kommer att reflektera, blicka inåt och integrera. Du kommer att få med dig nya insikter och konkreta verktyg och metoder för att transformera och driva förändring inom din egen organisation och ditt liv.

I resan ingår:
Full tillgång till tre coacher i personlig utveckling (Johanna Melin), innovation (Katarina Chowra) och ledarskap och affärstransformation (Anna Philipson).
Tillgång till Good Accelerators verktyg, erfarenhet, kunskap och breda nätverk i Silicon Valley.
En daglig praktik för mental och fysisk utveckling och mindfulness, för att connecta till ditt eget personliga syfte, fördjupa ditt självledarskap och integrera ny kunskap. Att praktisera fysiskt och mentalt är vanligt för företag i Silicon Valley.
En liten, exklusiv grupp ledare med olika bakgrunder för att säkra givande samtal och maximal utveckling som grupp.

Resan är totalt 6 dagar – tillräckligt med tid för att ta in hela Silicon Valley-upplevelsen, fördjupa och integrera din kunskap, och få tid för reflektion.

Leave a Reply