19/9 – 2018: People Power Night – Att leda från hjärtat med Purpose to Action

NÄR:   Onsdag 19 september, 16.00-18.00

VAR:     The Park, Hälsingegatan 49, 4e våningen, Stockholm

VEM:   Ledare och förändringsagenter med olika syfte, mål och medel

Många branscher och företag upplever ett starkt förändringstryck. Då är ett starkt syfte som ankrar i människors hjärtan viktigare än någonsin. Det är en av principerna i Good Accelerators filosofi för att lyckas i snabb förändring och även en av utgångspunkterna för det kulturarbete som görs på Volvo Car Sverige.

Under kvällen gästas vi av Kristina Rylén, HR-chef på Volvo Car Sverige (VCS). Kristina berättar om företagets kulturresa och vad som har uppnåtts hittills. Hon berättar också om hur VCS arbetar med Good Accelerators verktyg ”Purpose to Action”. Hur alla i bolaget tillsammans sätter syfte, mål och fokus framåt – utifrån kundernas behov idag och imorgon. I ett klimat där alla vet och känner hur de jackar in och bidrar i det stora hela.

AGENDA:

15.30-16.00  Mingel

16.00-18.00  – Check-in – Kort meditationsövning

– Good Accelerator verktyg för att leda syftes- och värderingsdrivet: Purpose to Action

– Gästtalare: Kristina Rylén, HR-chef, Volvo Car Sverige

– Gemensam reflektion och lärande: Hur kan jag lära mig mer om detta?

18.00-19.00  Mingel

SIGN UP:  

E-mail: friends@goodaccelerator.com

Först till kvarn. Begränsat antal platser.

Vänner och kollegor är välkomna. Anmäl med namn och epost-adress.

Leave a Reply